Celebrity

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë moshe më të madhe nga ç'mendoni

Shkruar nga Anabel

22 Tetor 2020

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

Mosha është thjesht një numër dhe këtë na e vërtetojnë martesat (deri më tani) të suksesshme, të disa prej çifteve më të famshëm në botë.

#1 - Priyanka Chopra & Nick Jonas: 11 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

Çifti është përfolur disa herë, për shkak se aktorja ishte 11 më vite më e madhe në moshë se Nick.

#2 - Blake Lively & Ryan Reynolds: 11 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#3 - George Clooney & Amal Clooney: 17 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#4 - Ellen DeGeneres & Portia de Rossi: 15 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#5 - Adam Levine & Behati Prinsloo: 10 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#6 - Jay-Z & Beyoncé: 12 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#7 - Emilie Livingston & Jeff Goldblum: 30 vite

Jeff Goldblum është 67 dhe Emilie, 37.

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#8 - Matt Bomer & Simon Halls: 13 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#9 - Chris Pratt & Katherine Schwarzenegger: 10 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#10 - Leonardo DiCaprio & Camila Morrone: 23 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#11 - Heidi Klum & Tom Kaulitz: 16 vite

Heidi ishte 45 vjeç, kur u njoh me kitaristin 29-vjeçar.

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#12 - Eddie Murphy & Paige Butcher: 17 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#13 - Jason Statham & Rosie-Huntington-Whiteley: 20 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#14 - Camila Alves & Matthew McConaughey: 13 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#15 - Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones: 25 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#16 - Sarah Paulson & Holland Taylor: 31 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#17 - Alec Baldwin & Hilaria Baldwin: 26 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#18 - David Foster & Katharine McPhee: 34 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

#19 - Emma Heming Willis & Bruce Willis: 23 vite

Këta çifte të famshmish, kanë një diferencë

Burimi: Men's Health

MOS I HUMBISNI