Street Style

Jelekët prej leshi ‘të gjysheve tona’, sot janë të preferuarat e blogereve: Disa ide kombinimesh!

Shkruar nga Anabel

22 Tetor 2020

Jelekët prej leshi ‘të gjysheve tona’, sot janë

Pulovrat “jelekë” janë një nga elementët më chic të veshjes këtë sezon. Ditët në vazhdim do të vijnë duke u bërë më të ftohta, prandaj, bëni mirë t’i paraprini modës.

Përë këtë, ju ndihmojmë me 14 ide kombinimesh:

#1

Një pulovër me një bluzë të bardhë: Elegante dhe e thjeshtë!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@sailingnas) on

#2

Një pulovër me një print të caktuar dhe xhinse asimetrike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on

#3

Një pulovër disi me ngjyra, një triko më të gjatë dhe pantallona ose fund të shkurtër.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02) on

#4

“Mix&Match” – Guxoni me dy printe të ndryshme, për shembull kombinimi i një pulovre me një bluzë golf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeena Shah ? Colour Lover (@heartzeena) on

#5

Një pulovër në ngjyrë qumështi, e thyer me diçka shumëngjyrëshe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on

#6

Ju tashmë e dini se jakat, janë trendi më cool i rikthyer këtë sezon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by max (@__mmaxinewylde) on

#7

Një look i frymëzuar nga vitet ’90.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maha. (@moxeb) on

#8

Kombinimi i ngjyrave, që duket se bëjnë kontrast.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNENNA (@nnennaechem) on

#9

Po, mund të jeni sportive edhe me një pulovër-jelek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gosia joanna • outfit inspo (@gxsia) on

#10

Qëndrojini besnikë ngjyrave neutrale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wissam ? (@wissxo) on

#11

Një kombinim i thjeshtë me nuancë livandoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by haley gauthier (@haleyngauthier) on

#12

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darya (@daryaabigail) on

#13

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ellie a (@ellieastley) on

#14

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Rose Lambregts (@jessicaroselambregts) on

Burimi: Pop Sugar