Anabel Picks

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Shkruar nga Anabel

22 Tetor 2020

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Asgjë nuk mund t’i zëvendësojë polka-dots, por le të themi që ky trend i ri ka të gjitha premisat që të fitojë po aq popullaritet sa pikat e famshme, ose së paku gjatë 2020-s dhe vitit 2021. Bëhet fjalë për veshjet me vrima dhe të çara. Po e lexuat mirë. Tani mund ta shihni të ilustruar te Irina Shayk,

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Katie Holmes,

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

te pantallonat e Natalia Verza

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

apo bluza e Ori Nebijajt.

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Ndoshta shembujt e mësipërm nuk do t’ju bindin që veshje të tilla t’i bëni pjesë të garderobës suaj. Ndoshta, sepse jo të gjithë janë Miuccia Prada. Koleksioni Pranverë/Verë 2021 i Prada mund t’ju bëjë t'i shihni ndryshe.

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës

Si thoni?

Mesa duket, ky detaj në veshje është fiksimi i radhës