Karakteristikat e Shenjave

5 proofs that Kim Kardashian is the most typical scale!

Shkruar nga Anabel

19 Tetor 2020

5 proofs that Kim Kardashian is the most typical scale!

# 1 - Her desire to become a lawyer

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Libra people are passionate about justice and equality. Maybe she wants to follow in her father's footsteps or is it just Libra inside Kim. Advocacy is just one of the many ideal jobs for Libra. They would also be excellent diplomats, recruiters and stylists.

# 2 - Owns a cosmetics company

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Peshoret kanë aftësi të mira për biznes. E organizuar, inteligjente dhe e mirë në negociata, nuk është çudi që Kim Kardashian është një nga më të suksesshmet në industrinë e bukurisë dhe kozmetikës. Planeti që sundon Peshoret është Venusi: planeti i bukurisë, dashurisë dhe estetikës.

Shume njerëz të shenjës së Peshores janë të interesuar për modën apo makeup-in. Kim ia kushtoi jetën atyre dhe tani po shpërblehet!

#3 – Duket si sipërfaqësore

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim ka tendencën të duket si sipërfaqësore apo të shtiret “si budallaqe”. Peshoret priren të jenë materialistë tepër të shqetësuar për paraqitjen. Në një episod të “Keeping Up Ëith The Kardashian”, ajo i thotë Kourtney-t se frika e saj më e madhe janë strijat.

#4 – Është e komunikueshme

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim knows how to talk and knows how to make others feel comfortable talking to her. This according to friends and her late father. Libra are smart signs and like to talk. They also love challenging discussions and studying.

# 5 - I like the makeup application process

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Libra likes to feel beautiful, luxurious and petted, as well as experiment with their appearance. What is the safest form of makeup to do this?

Burimi: The Thing

MOS I HUMBISNI