Muzika

Grupi performon në një koncert të pazakontë flluskash plastike

Shkruar nga Anabel

18 Tetor 2020

Grupi performon në një koncert të pazakontë flluskash

A do të ndikojë pandemia që në të ardhmen koncertet të realizohen ndër të tjera edhe duke përdorur flluska plastike? Shpresojmë që jo. Sidoqoftë, Wayne Coyne, një tifoz i hershëm i flluskave nëpër koncerte dhe vokalisti i grupit Flaming Lips, beson se e ardhmja do të jetë kështu.

Në një performancë live në Oklahoma, ku grupi u themelua në vitin 1983, Coyne performoi në flluskë plastike, ku nisur nga fotot e shpërndara në rrjete sociale, në flluska kanë qëndruar edhe fansat.

Grupi performon në një koncert të pazakontë flluskash

Para shfaqjes, Coyne foli me blogun muzikor BrooklynVegan rreth planit të tij për të performuar përpara publikut në këtë formë. “Duket absurde, por po bëhet disi serioze dhe reale,” tha këngëtari.

Coyne e testoi për herë të parë konceptin e audiencës me flluska në "The Late Show with Stephen Colbert" në qershor.

Grupi performon në një koncert të pazakontë flluskash

Pyetje nga salla: Fansat e vendosur në flluska, si do të përdorin tualetin?!

Grupi performon në një koncert të pazakontë flluskash

Burimi: CNN, New York Post

MOS I HUMBISNI