Anabel Picks

Si? Nuk kombinohet vjollca me rozën? Kjo veshje vërteton të kundërtën

Shkruar nga Anabel

16 Tetor 2020

Si? Nuk kombinohet vjollca me rozën? Kjo veshje vërteton të

Kur vjen puna te veshjet e vjeshtës dhe dimrit në përgjithësi, njerëzit ndahen në dy kategori: 1) ata që kanë gjithmonë ftohtë, preferojnë të pinë çokollat të nxehtë nën batanije dhe të vishen pak a shumë kështu:
Si? Nuk kombinohet vjollca me rozën? Kjo veshje vërteton të

2) ata që preferojnë të jenë gjithmonë stil.

Sarah Jessica Parker është një miks i këtyre dy kategorive. Në Nju Jork, ajo u pa teksa mbante veshur një fustan vjollcë të thurur, të gjatë deri afër kyçit të këmbës, i dekoruar me thekë si aksesorë në fund. Fustani duket i ngrohtë, i përshtatshëm për sezonin e vjeshtës.

Si? Nuk kombinohet vjollca me rozën? Kjo veshje vërteton të
Photo Courtesy: GETTY IMAGES

Çfarë e bën akoma më fantastike veshjen janë këpucët me takë në ngjyrë rozë të ndezur, tipike për lulet e vathit (të njohura edhe si fuchsia, nga ku merr edhe emrin kjo nuancë e rozës).

Kushdo që ka menduar se vjollca me rozën zor se kombinohen, tani besojmë se ndërruat mendim. Por kujdes: Duhet ngjyra lejla vjollcë + rozë fuchsia. Asnjë nuancë midis. Rishiheni sërish.

Si? Nuk kombinohet vjollca me rozën? Kjo veshje vërteton të
Si? Nuk kombinohet vjollca me rozën? Kjo veshje vërteton të