Street Style

3 modele xhinsesh që do të vishni nga 2021 e tutje

Shkruar nga Anabel

14 Tetor 2020

3 modele xhinsesh që do të vishni nga 2021 e tutje

Nuk ka rëndësi sa xhinse kemi në garderobë. Gjithmonë duhen më shumë! Tregohuni të zgjuara dhe investoni në blerje me vlerë. Në 2021-in dhe më tej ju duhen vetëm 3 modele xhinsesh! Asnjë më shumë.

1. Xhinset "pas trupit"

3 modele xhinsesh që do të vishni nga 2021 e tutje

Epoka e të ngushtave mbaroi. Tani është koha për xhinset me prerjen pas trupit, as të gjera në fund, por as ngjitur pa tyre. Moda e viteve '90-të është kthyer sërish dhe ka ndërmend të qëndrojë gjatë.

3 modele xhinsesh që do të vishni nga 2021 e tutje

2. Xhinsi blu!

3 modele xhinsesh që do të vishni nga 2021 e tutje

Një palë xhinse në ngjyrën blu tipike s'duhet të mungojë në koleksionin tuaj të pantallonave. Janë klasike, s'njohin kohë dhe lehtësisht të kombinueshme me çfarëdo.

3 modele xhinsesh që do të vishni nga 2021 e tutje

3. Xhinset e gjera

Frymëzuar nga moda e viteve '70-të, kjo prerje xhinsesh është rikthyer për të qëndruar gjatë. Siç mund ta keni vënë re është shumë popullore kohët e fundit, por jo pa arsye. Nxjerrin më të mirën e trupit dhe janë të REHATSHME si asgjë tjetër!

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI