Social Buzz

Gjithë gjërat që ngjyra e syve thotë për ju

Shkruar nga Anabel

2 Tetor 2020

Gjithë gjërat që ngjyra e syve thotë për ju

Rreth 79% e njerëzve në botë kanë sy ngjyrë kafë, 8%-10% e popullatës kanë sy të shkruar ose siç njihen ndryshe me emrin, "Hazel" dhe vetëm 2% kanë sy jeshilë. Bazuar në këto statistika, kërkuesit janë përpjekur të gjejnë cilësi specifike të njerëzve, bazuar në ngjyrën e tyre të syve.

1.

Gratë me sy me ngjyrë janë më tolerante ndaj dhimbjes/ankthit krahasuar me ato me sy në ngjyrë të errët. 

2.

Njerëzit me sy kafë konsiderohen më të besuar krahasuar me ata me ngjyrë.

3.

Njerëzit me sy blu konsuiderohen si më të ëmbël dhe tërheqës. 

4.

Njerëzit me sy në ngjyrë të gjelbër thuhet se janë më krijues dhe dinakë.

5.

Burrat me sy në ngjyrë kafe të hapur janë të prirur të kenë probleme me shëndetin mendor më shumë se gratë me të njëjtën ngjyrë sysh.

6.

Gratë me sy të zinj janë më pak sociale, por shumë të besueshme.

7.

Njerëzit me sy bojëqielli kanë tendencën të shijojnë dhe të provojnë gjëra të reja.

8.

Njerëzit me sy të shkruar "hazel" perfermojnë më mirë kur janë nën "presion".

9.

Ata me sy jeshilë, kanë tendencën të jenë më optimistë në të ardhmen.