Astro Fun

VIP-at e shenjës së Peshores!

Shkruar nga Anabel

27 Shtator 2020

VIP-at e shenjës së Peshores!

Ditëlindja e Noizy-it, (27 shtator) na kujtoi sa shumë personazhë të famshëm shqiptarë i përkasin shenjës së Peshores! S'kishte si të ndodhte ndryshe në fakt, duke ditur dëshirën e madhe për të qenë gjithnjë të kuruar, të paraqitshëm dhe me qëllime të qarta!

Peshoret shquhen për inteligjencën, janë dëgjues të mrekullueshëm dhe rrallë veprojnë me nxitim. Të lindurit në këtë shenjë kërkojnë gjithnjë harmoninë, megjithatë përfshihen shpeshherë në situata aspak harmonike. Peshoret do ta mohojnë pavendosmërinë e tyre. Megjithatë u duhet thjesht kohë për të vendosur balancën.

Ndër të tjera, ata vlerësohen për komunikimin dhe janë të gatshëm të sakrifikojnë edhe veten për të tjerët. Në të shumtën e rasteve, një Peshore nuk heq kurrë dorë nga qëllimi që i ka vendosur vetes.

Disa prej karakteristikave të mësipërme, me siguri do t’i gjeni te personazhet shqiptarë të lindur në shenjën e Peshores.

VIP-at e shenjës së Peshores!

Saimir Pirgu, 23 shtator

VIP-at e shenjës së Peshores!

Noizy, 27 shtator

VIP-at e shenjës së Peshores!

Mozzik, 29 shtator

VIP-at e shenjës së Peshores!

Armiri Shahini i West Side Family, 4 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Gashi, 4 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Andresa, 17 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Aurela Gaçe, 16 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Isli Islami, 17 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Valdrin Sahiti, 19 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Lori Hoxha, 19 tetor

VIP-at e shenjës së Peshores!

Enca, 19 tetor