Celebrity Style

Supermodelet propozojnë veshjen që do të zëvendësojë xhaketat e lëkurës

Shkruar nga Anabel

25 Shtator 2020

Supermodelet propozojnë veshjen që do të

Fundvjeshta dhe fillimdimri kanë një të përbashkët: xhaketat e lëkurës. Sigurisht që do të jeni në gjendje t’i vishni – sepse vështirë se mund t’i shpëtoni dot lëkurës këtë sezon – por megjithatë me gjasë do të përditësoni paksa stilin.

Nëse më parë do të rendnit menjëherë te xhaketat tipike të lëkurës, këtë sezon këmbët do t’ju çojnë te këndi i blazers. Blazers janë të ngjashme me xhaketat e kostumeve, por kanë një prerje pak më rastësore.

Ja disa ide kombinimesh nga Kaia Gerber,

Supermodelet propozojnë veshjen që do të

Bella Hadid,

Supermodelet propozojnë veshjen që do të

Emily Ratajkowski

Supermodelet propozojnë veshjen që do të

dhe Kendall Jenner.

Supermodelet propozojnë veshjen që do të

MOS I HUMBISNI