Beauty

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

Shkruar nga Anabel

22 Shtator 2020

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

Pavarësisht përpjekjeve tona, ligjeve të natyrës si shpëton dot askush! Vitet lënë gjurmët e tyre në fizikun tonë, por shenjat e plakjes nuk janë ato që shpesh mendojmë. Nuk janë vetëm rrudhat, thinjat, duart apo qafa ato që tregojnë moshën tonë të vërtetë. Ka disa detaje të tjera, që ndoshta s'vihen re në pamje të parë.

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

1. Balli nis dhe bëhet më i rrafshët se dikur

Nuk ka më volumin e dikurshëm pavarësisht prekjeve estetike që mund të bëni.

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

2. Buzët humbasin volumin dhe nuk janë më aq të hidratuara

Forma e buzëve ndryshon me kalimin e viteve. Ato e humbasin volumin, bëhen më të thata dhe nisin të krijojnë rrudhat e para.

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

3. Forma dhe madhësia e kërthizës gjithashtu ndryshon

Ndryshimet në peshë, ndërhyrjet kirurgjikale, lindjet, etj ndikojnë në transformimin e saj.

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

4. Qeskat poshtë syve janë edhe më të dukshme

Një tjetër pasojë e humbjes së kolagjenit!

5 detaje që tregojnë moshën tonë të vërtetë

5. Fytyra nis të zbehet dhe lëkura humbet shkëlqimin

Eshtë e pamundur të mos vësh re që fytyra nuk është më aq e shëndetshme dhe nuk shkëlqen më sa dikur! Elasticiteti ka humbur si pasojë e viteve, mungesës së kujdesit, pagjumësisë, kequshqyerjes, etj.

Burimi: Bright Side

 

 

MOS I HUMBISNI