Social Buzz

Çfarë s'duhet të mungojë në shtëpinë tuaj, për fat të mbarë!

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2020

Çfarë s'duhet të mungojë në shtëpinë

Nëse besoni tek energjia, atëherë me siguri e dini se dhe objektet që na rrethojnë kanë energji të cilën e transmetojnë tek ne në një mënyrë a një tjetër. Ka sende që duhen shmangur, ashtu siç ka të tjera që konsiderohen fatsjellëse. Jo vetëm që duke i mbajtur në shtëpi, ambienti merr pamje tjetër, por vini re ç'ndodh pasi t'i keni marrë e tutje.

Lulet e freskëta

Lulet e freskëta jo vetëm që do t’ju sjellin fat, por për njerëzit që besojnë tek Feng Shui, ato ndihmojnë për të patur disa të ardhura më të mira.

Elefantët

Këto krijesa gjigande dhe të dashura simbolizojnë mençurinë dhe besnikërinë dhe kjo është arsyeja që janë konsideruar si sende fatsjellëse. Mund t’i mbani në bizhuteritë tuaja, por mund t’i vendosni edhe si dekor në zona të ndryshme të shtëpisë.

Jastëkë të butë

Mund të mos lidhen me ndonjë besim specifik, por studimet tregojnë se jastëkët me material të butë krijojnë idenë e paqes dhe qetësisë.

Qirinjtë

Njerëzit besojnë se qirinjtë filtrojnë negativitetin në shtëpi dhe ndihmojnë për të patur një atmosferë familjare më harmonike.

Nusepashkët

Shumë njerëz i konsiderojnë këto krijesa si fatsjellëse dhe lumturohen kur një e tillë iu gjendet pranë. Nëse nuk keni një kopsht të përshtatshëm për nusepashkët e vogla, mbani me vete ndonjë të stampuar.

Çaji i kamomilit

Çaji i kamomilit është jo vetëm qëtësues për organizmin, por për shumë njerëz është konsideruar si fatsjellës, prandaj mbani sa më shumë lule kamomili.

Dritat

Drita të tilla duhet të jenë të pranishme në shtëpinë tuaj edhe pasi të kenë përfunduar festat e fundvitit. Sipas besimeve të ndryshme, drita vezulluese sjellin fat dhe para.

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI