Celebrity Style

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në fakt duket më mirë në vjeshtë

Shkruar nga Anabel

11 Shtator 2020

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

Në fillim të pranverës, një nga trendet më të përhapura te veshjet e njerëzve në TikTok dhe Instagram ishin veshjet shumëngjyrëshe. Karantina bëri të vetën dhe shumë njerëz e gjetën veten duke rinovuar garderobën, por edhe duke kursyer para.

Siç mund ta shihni, shumë prej tyre përdorën zbardhues dhe/ose perime për të ngjyrosur veshjet,

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

ndërkohë që të tjerë thjesht blenë diçka me ngjyra.

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

Së fundmi, J.Lo u fotografua rrugëve të New York-ut me një kostum “ylber” nga Ralph Lauren. Sipas InStyle, po të njëjtin kostum Jennifer e veshi edhe në gusht në Manhattan.

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

Në vjeshtë, njerëzit përpiqen ta errësojnë paksa garderobën, por në një vit pandemie, ngjyrat e shndritshme janë të nevojshme më shumë se kurrë.

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

Jennifer Lopez vërtetoi se trendi më cool i pranverës, në

 

MOS I HUMBISNI