Shendeti i Gruas

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën 'Barbie'

Shkruar nga Anabel

10 Shtator 2020

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

Vaginat – ose më saktë, vulvat – vijnë në forma, madhësi dhe ngjyra të ndryshme. Vulva nuk është vaginë. Vagina është një kanal muskulor me gjatësi 7-15 cm që shkon nga qafa e mitrës, pjesa e poshtme e mitrës, në pjesën e jashtme të trupit. Vulva është e gjithë pjesa e jashtme - duke përfshirë labiat, uretrën, klitorin dhe hapjen e vaginës. Zakonisht njerëzit kur thonë "vaginë" i reherohen vulvës.

Sipas një ish-depiluese për zonën intime, ekzistojnë pesë forma kryesore të vaginës. Emrat në vijim nuk janë terma mjekësorë, por i referohen vetëm pamjes duke marrë parasysh labia majora (buzët e jashtme) dhe labia minora (buzët e brendshme).

1 – Perde

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

2 – Tulipan

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

3 – Patkua

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

4 – Pufkë

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

5 – Barbie

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

Sipas profesionistëve, forma më e zakonshme është ajo “si perde”, ndërsa forma "si Barbie" është më e rralla. Megjithatë, ndonëse është forma më e pazakontë, zakonisht përdoret më shumë për të identifikuar vaginën dhe të gjithë mendojnë se është forma “klasike”. Dëshira për "vaginën Barbie" ka çuar në një rritje të madhe të grave që zgjedhin labiplasty, një procedurë kirurgjikale që heq indin e tepërt nga labia.

Shkenca njeh 9 lloje standarde të labia majora dhe labia minora:

1

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

2

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

3

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

4

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

5

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

6

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

7

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

8

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

9

Ka 9 forma, por gratë duan vetëm një prej tyre: Vaginën

Mos harroni se vaginat janë si shenjat e gishtave – unike.

Burimet: Healthline, Elite Daily

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI