Astro Fun

Pse 9 shtatori është data më me fat e muajit

Shkruar nga Anabel

9 Shtator 2020

Pse 9 shtatori është data më me fat e muajit

Siç mund ta keni dëgjuar (ose ndjerë) gjysma e dytë e 2020-ës, fatkeqësisht do të jetë po aq kaotike sa e para, por kjo s'do të thotë që ditët e lumtura janë fshirë nga kalendari. 9 shtatori përshembull, konsiderohet si dita më me fat e këtij muaji! (Çfarë ju ndodhi sot?) 

Çfarë ka kjo datë ndryshe nga të tjerat? 

9/9 ka fuqi numerologjike dhe sipas gjuhës së planeteve, sot mund t'ju shfaqen mundësi nga më të mirat!

Në numërologji, numri 9 përfaqëson përmbushjen, që mban energjinë e fundeve dhe fillimeve të reja. Një dozë të tillë sot e marrim dyfish për shkak të dy 9-ve! 

Çfarë do të thotë kjo?

Bëni mirë ta shfrytëzoni për për fillime të reja të freskëta dhe të mbyllni në mënyrë natyrale gjërat që mendoni se duhen mbyllur. Nëse doni akoma, Dielli dhe Jupiteri do të jenë shumë fatsjellës sot me ju, prandaj s'ka asnjë shans që dita sot të mos ju ketë shkuar vaj.

Simbolikisht në numerologji, 9-ta përfaqëson kulmin e mençurisë, eksperiencës dhe nxitjes për të qenë në shërbim të të tjerëve. Mos u frikësoni nga gjërat që mund të përfundojnë për shkak të energjisë së kësaj date. E njëjta energji që mbyll një derë, do të sjellë diçka tjetër të re, ndoshta edhe më të mirë krahasuar me pritshmëritë tuaja.

Përfitoni nga avantazhi i fatit të mirë që ju sjellë kjo datë dhe bëni ca lëvizje të fuqishme sot! Fundi s'është veçse një fillim i ri!

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI