Anabel Picks

Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të xhinseve

Shkruar nga Anabel

6 Shtator 2020

Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të

Të gjithë e dimë fuqinë e Sarah Jessica Parker dhe nëse ajo vesh xhinse gri, ndoshta është koha që të veshim xhinse gri. Xhinset në ngjyrë gri nuk janë ndonjë gjë e re, por më thoni pak kur ishte hera e fundit që bletë një palë të tilla? Me gjasë nuk ju kujtohet, sepse kush ble sot xhinse të cilat nuk janë blu, të zeza ose çfarëdo ngjyre tjetër, përveçse gri?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Xhinset gri janë pak “të çuditshme” – nga një anë janë casual, por nuk është se i marrim nga garderoba aq rastësisht sa marrim xhinset blu klasike. Megjithatë, ky model meriton vëmendje pasi duket këndshëm.

Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të

Madje nëse doni disa kilogramë më tepër, xhinset gri ju bëjnë të dukeni pak më e mbushura. Nëse s’doni, së paku jepuni një mundësi. 

Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Zara
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Zara
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Zara
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Bershka
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Bershka
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Bershka
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Bershka
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Pull&Bear
Sarah Jessica Parker risjell në vëmendje llojin *e harruar* të
Stradivarius