Beauty

Një kameleon si Era Istrefi

Shkruar nga Anabel

5 Shtator 2020

Një kameleon si Era Istrefi

Era Istrefi ka qenë gjithnjë e gatshme për të bërë ndryshime në pamjen e saj.

Në fillimet e karrierës, e mbajmë mend me flokët e gjatë bjondë në këngën "Mani për Money":

Një kameleon si Era Istrefi

Pak kohë më vonë, ajo ishte përsëri bjonde, por karakterizohej për një kohë të gjatë nga flokët me stilin rasta:

Një kameleon si Era Istrefi

Më pas, një ndryshim i shkurtër me flokët ylber, që mund të jenë paruke:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Pas flokëve të gjatë bjondë, Era u shfaq me flokë në ngjyrë rozë, më të shkurtër:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Pak kohë më vonë, ajo shfaqet përsëri me flokë të gjatë, në nuanca të ngjyrës gri:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Pas shumë kohësh bjonde, Era u bë brune dhe qëndroi ashtu për një kohë të gjatë:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Brune, por me flokë më të shkurtër:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Përsëri një kthim në flokët bjondë, por kësaj radhe më ndryshe:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Pas një kohe relativisht të gjatë me flokë bjondë, Era eksperimentoi me ngjyrën e kuqe, atë më të ndezurën e mundshme:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

Së fundmi, prej pak kohësh ajo u shfaq përsëri si bjonde me flokë të gjatë, të cilët këngëtarja vendosi t’i shkurtojë disi në fillim të gushtit.

Ndërsa, modeli i tanishëm, është edhe më ndryshe:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi) on

“Mia Wallace, por bëjë bjonde”, shkruan ajo.

Flokë më të shkurtër dhe me baluke, si ai i personazhit epik të filmit “Pulp Fiction”:

Një kameleon si Era Istrefi

MOS I HUMBISNI