Anabel Picks

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Shkruar nga Anabel

4 Shtator 2020

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Britt Kanja mund të konsiderohet si një nga gratë më me stil në Berlin. Me profesion si kërcimtare, ajo ka shëtitur në të gjithë botën. Në mesin e viteve ’80, themeloi në Berlin 90°Club, i njohur për festat e çmendura.

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Britt thotë se frymëzohet nga Audrey Hepburn dhe i dizenjon vetë veshjet. Merr pjesë nëpër evente mode dhe në ditë të zakonshme, e sheh të lëvizë me skuter ose patina nëpër rrugët e Berlinit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britt Kanja (@britt.kanja) on

Günther Krabbenhöft ka tërhequr vëmendjen e mediave për shkak të selfie-ve të tij, që prej shkurtit të 2015. Sipas faqes në Wikipedia, ai u përmend në një artikull të revistës Frankfurter Allgemeine Zeitung në 2015-n. Cosmopolitan e cilësoi si “gjyshi trendi”, ndërsa Huffington Post si “gjyshi më në modë në botë”. Krabbenhöft punon si model në agjenci reklamash në Berlin.

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Britt dhe Günther shihen kudo bashkë. Është e paqartë kur nisi historia e tyre e dashurisë, megjithatë janë padyshim një nga çiftet më IN të rrugëve të Berlinit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britt Kanja (@britt.kanja) on

Siç e thamë, ju mund të visheni bukur, por jo si këta të dy:

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Ti mund të vishesh bukur, por jo si ky çift të moshuarish

Kaq mjafton.