Beauty

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani të suksesshme kozmetike

Shkruar nga Anabel

4 Shtator 2020

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

A duket sikur të gjithë kanë sot një kompani për kujdesin e lëkurës apo prodhimin e produkteve të makeup-it? Jo më kot.

Emri: Haus Laboratories
Zotërohet nga: Lady Gaga
Produktet: Buzëkuq, tone për sytë, penel etj.
Shtojcë: Është linjë vegane.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Fenty Beauty
Zotërohet nga: Rihanna
Produktet: produkte makeup-i dhe produkte të kujdesit të lëkurës.
Shtojcë: Në vitin 2017, Fenty Beauty u konsiderua nga Time si “shpikja e vitit”.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Kylie Cosmetics
Zotërohet nga: Kylie Jenner
Produktet: Përgjithësisht produkte makeup-i.
Shtojcë: E gjitha nisi nga një buzëkuq në vitin 2015.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: KKW
Zotërohet nga: Kim Kardashian West
Produktet: Produkte makeup-i, produkte për të mbuluar probleme të ndryshme (si psoriasis).
Shtojcë: Ka vlerë 1 miliardë dollarë.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Florence by Mills
Zotërohet nga: Milly Bobby Brown
Produktet: Produkte të kujdesit të lëkurës të përballueshme ekonomikisht.
Shtojcë: Janë të përshtatshme për të gjitha moshat, sidomos për adoleshentët.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: The Honest Company
Zotërohet nga: Jessica Alba
Produktet: produkte makeup-i dhe të kujdesit të lëkurës.
Shtojcë: Thekson vazhdimisht produktet shtëpiake.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Kora Cosmetics
Zotërohet nga: Miranda Kerr
Produktet: Gamë produktesh të kujdesit të lëkurës.
Shtojcë: U krijua nga një ekip studiuesisht dhe konsulentësh në mikrobiologji, aromaterapi dhe kimi organike.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Victoria Beckham Beauty
Zotërohet nga: Vistoria Beckham (duhh)
Produktet: Më së shumti produkte për zonën e syve.
Shtojcë: Marka ka si bashkëthemeluese edhe Sarah Creal dhe u prezantua për herë të parë në Javën e Modës në Londër, shtator 2019.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: The Goop Lab
Zotërohet nga: Gwyneth Paltrow
Produktet: produkte “të çmendura” për mirëqënien.
Shtojcë: Një herë, promovuan qirinj me aromë vagine.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: MDNA
Zotërohet nga: Madonna
Produktet: Produkte të kujdesit të lëkurës, ku kombinohen praktikat luksoze të spa-ve në Itali dhe teknologjia japoneze.
Shtojcë: Ruli për zonën e syve është i famshëm.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Alterna
Zotërohet nga: Katie Holmes
Produktet: Produkte për kujdesin e flokëve.
Shtojcë: Përdorin pëgjithësisht formulat me havjar.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Meaningful Beauty
Zotërohet nga: Cindy Crawford
Produktet: Produkte anti-age me antioksidantë.
Shtojcë: Serumi hidratues është i famshëm.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: ProDNA
Zotërohet nga: Paris Hilton
Produktet: Produkte për kujdesin e lëkurës.
Shtojcë: Njihet për maskat prej ari.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Rare Beauty
Zotërohet nga: Selena Gomez
Produktet: Produkte makeup-i dhe kujdesi për lëkurën.
Shtojcë: Njerëzit thonë se ka kopjuar Rihanna-n.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Circa Beauty
Zotërohet nga: Eva Mendes
Produktet: Produkte drugstore për makeup.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: JLo Beauty
Zotërohet nga: Jennifer Lopez
Produktet: Produkte të kujdesit të lëkurës dhe makeup-i.
Shtojcë: Nuk është lançuar ende si markë.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Iman Cosmetics
Zotërohet nga: Iman
Produktet: Produkte makeup-i veçanërisht për njerëzit me ngjyrë.
Shtojcë: Marka u themelua që në vitin 1994 veçanërisht për njerëzit me ngjyrë.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani

Emri: Flower Beauty
Zotërohet nga: Drew Barrymore
Produktet: Produkte makeup-i dhe kujdesi për lëkurën.
Shtojcë: Produktet prodhohen me metoda të cilat nuk dëmtojnë kafshët.

Rihanna, Kylie, JLo, Selena etj: 18 VIP-e që zotërojnë kompani