Astro Fun

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Virgjëreshës

Shkruar nga Anabel

28 Gusht 2020

Të famshmit shqiptarë të shenjës së

Prej 23 gushtit, jemi në sezonin e atyre që udhëhiqen nga Mërkuri, lehtësisht të dallueshëm në publik për shkak të qetësisë karakteristike dhe vështrimit zhbirues.

Njerëzit e shenjës së Virgjëreshës dallojnë për intelektin dhe shijet artistike. Fjalimet apo debatet e tyre kanë peshë.

Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Reshat Arbana, 15 shtator

Në pamje të parë, njerëzit e kësaj shenje duken të ftohtë sepse kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të fshehur emocionet.

Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Fatos Nano, 16 shtator

Ndër të tjera, përpos qëndrimit karakteristik, dallojnë për elegancën dhe veshjet e zgjedhura me merak.

Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Mimi Kodheli, 11 shtator
Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Rudina Magjistari, 26 gusht

Pavarësisht pamjes së ftohtë, njerëzit e shenjës së Virgjëreshës janë shumë të ndjeshëm ndaj çështjeve sociale dhe janë ndër të parët që reagojnë për fenomene të ndryshme.

Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Albërie Hadërgjonaj, 16 shtator (u ka kushtuar këngë lypësave)
Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Emina Çunmulaj, 12 shtator (duke kontribuar në Fundjavë Ndryshe)
Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Eranda Libohova, 11 shtator (u ka kushtuar këngë të rinjve të varur nga droga)

Zakonisht, sidomos burrat, priren drejt familjeve të vogla dhe nuk e kanë me ngut që të bëhen prindër.

Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Flori Mumajesi, 23 gusht
Të famshmit shqiptarë të shenjës së
MC Kresha, 5 shtator

Kanë një dëshirë të fortë që të vijnë si paketë.

Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Ronela Hajati, 2 shtator
Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Luana Vjollca, 2 shtator
Të famshmit shqiptarë të shenjës së
Loredana, 1 shtator

Shtojcë: Shqiptarja e shenjës së Virgjëreshës më e famshme në botë: Nënë Tereza (26 gusht).

Të famshmit shqiptarë të shenjës së

MOS I HUMBISNI