Anabel Picks

Thjesht një bluzë e bardhë: 8 modele që nuk zhgënjejnë kurrë

Shkruar nga Anabel

28 Gusht 2020

Thjesht një bluzë e bardhë: 8 modele që nuk

Gjasat që t’i referoheni bluzës së bardhë me mëngë të shkurtra si veshja më stil në garderobën tuaj janë zero. Megjithatë, për shkak të ngjyrës, por edhe modelit, nga klasik në crop-top, një bluzë e bardhë është #edomosdoshme për t'u veshur me stil. Disa modele që nuk zhgënjejnë janë:

Bluza e bardhë klasike në material pambuk

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredana) on

Crop-Top i thjeshtë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIDA (@kida) on

Crop-Top jo dhe aq i thjeshtë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

Crop-Top i improvizuar

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIDA (@kida) on

Bluzë e bardhë me pak ose aspak mëngë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Zemani (@borazemani) on

Bluzë e ngushtë që puthitet pak trupit

Thjesht një bluzë e bardhë: 8 modele që nuk

Bluzë e thjeshtë me shkrim dhe/ose print

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klea Huta • A?lα • (@kleahuta) on

Bluza “e të dashurit”

Thjesht një bluzë e bardhë: 8 modele që nuk