Celebrity

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

Shkruar nga Anabel

10 Gusht 2020

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

Madonna, Mbretëresha e Popit, feston 62-vjetorin më 16 gusht, mirëpo “çdo ditë është një festë ditëlindjeje” shkroi dje (9 gusht) në Instagram këngëtarja, duke postuar disa foto me trëndafila dhe qirinj nën shoqërinë e Jerrod Blandino, CEO dhe bashkë-themelues i Two Faced Cosmetics, pjesë e Estée Lauder. Kjo është Madonna sot, në prag të 62-vjetorit...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

...dhe kjo Madonna ndër vite:

1979

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1984

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1985

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1985

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1986

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1990

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1993

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1994

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1996

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1997

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

1998

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

2005

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

2006

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

2008

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

2013

Ndryshimi i Madonna-s ndër vite

2020

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Burimi: New York Post

MOS I HUMBISNI