Celebrity Style

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Shkruar nga Anabel

7 Gusht 2020

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Nuk ndodh për herë të parë që personazhe të njohur veshin të njëjtën gjë, por ky fustan Fendi përbën një përjashtim. Bëhet fjalë për një nga perlat e koleksionit Pre-Fall 2020, i punuar me tyl dhe fruda të vogla.

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Fillimisht e veshi Alicia Keys në një set fotografik për InStyle.

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Pastaj Bella Hadid për Elle:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Pastaj Kehlani për Bustle:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bustle (@bustle) on

Së fundmi, Lili Reinhart për Flaunt Magazine:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flaunt Magazine (@flauntmagazine) on

Madje një version të ngjashëm ka veshur edhe Gwyneth Paltrow në Golden Globes.

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Koleksioni pati edhe disa modele të tjera fustanesh në prerje të ngjashme dhe ngjyra të ndryshme, që deri tani s'kanë patur të njëjtin sukses si modeli i mësipërm.

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

Ok, si është puna me këtë fustanin Fendi?

MOS I HUMBISNI