Celebrity Style

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is King’

Shkruar nga Anabel

5 Gusht 2020

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

Albumi konceptual i Beyoncé-s, “Black is King”, shënoi gjithashtu një moment të rëndësishëm mode, duke prezantuar krijime fantastike të shtëpive të famshme të modës, si edhe bashkëpunime me dizajnerë afrikanë ose dizajnerë më pak të njohur në perëndim, si rasti i çiftit shqiptar, Kujta dhe Meri. Disa nga veshjet më fantastike të Beyoncé-s:

1. Wendy Nichol

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

2. Marine Serre

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

3. Balmain

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

4. Valentino

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

5. Burberry

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

6. Burberry

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

7. Timothy White

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

8. Vrettos Vrettakos

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

9. D.Bleu.Dazzled

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

10. D.Bleu.Dazzled

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

11. Area

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

12. Mary Katrantzou

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

13. Erdem

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

14. Molly Goddard

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

15. Mugler

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

16. Alessandra Rich

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

17. Alon Livné

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

18. Kujta dhe Meri

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

19. Déviant La Vie

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

20. Alejandro

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

21. Loza Maléombho

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

22. Michaela Stark

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

23. 5:31 Jérôme

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

24. Levenity

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

25. Confetti

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

26. Ashi Studio

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

27. Lace by Tanaya

27 veshjet më fantastike të Beyoncé-s në ‘Black Is

Burimi: ELLE

MOS I HUMBISNI