Health News

Dëgjuat që IQOS u konsiderua ‘me risk të modifikuar’ nga FDA, por s’jeni të qartë ç’do të thotë?

Shkruar nga Anabel

26 Korrik 2020

Dëgjuat që IQOS u konsiderua ‘me risk të modifikuar’

Agjencia Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA - agjenci brenda Departamentit të Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore të SH.B.A.-së) përcaktoi “me ekspozim të modifikuar ndaj kimikateve të dëmshme”, një pajisje për pirjen e duhanit. Çfarë do të thotë kjo për IQOS dhe konsumatorët e rritur të duhanit, e ndiqni në videon më poshtë:

 

MOS I HUMBISNI