Flirt

Si ta kuptosh që partneri yt po përpiqet të dalë me të tjera

Shkruar nga Anabel

24 Korrik 2020

Si ta kuptosh që partneri yt po përpiqet të dalë me të

Në fillim, mund të mos jetë dhe aq e dukshme që partneri yt po kërkon të shohë njerëz të tjerë, por me kalimin e kohës sinjalet shtohet dhe thonë diçka të re.

Sigurisht, ju nuk doni të bëheni paranojake, të jetoni me stres dhe as ta fajësoni pa patur para syve diçka konkrete.  Prandaj nëse keni ndonjë dyshim të vockël, tregohuni vigjilentë dhe studioni shenjat më poshtë.

1- Sytë e tij/saj janë më të shpërndarë seç duhet

Eshtë e natyrshme që të shohim dhe të na e tërheqin vëmendjen njerëzit e tjerë, por ka një ndryshim. Nëse ai/ajo e bën më shpesh se zakonisht këtë, mund të jetë duke kërkuar për diçka të re. Nëse kontaktet e syve me njerëz të huaj shtohen, kini mendjen.

2- Të pyesin për dikë tjetër nëse ju pëlqen apo jo

Nëse kjo pyetje bëhet gjithnjë e më shumë, mund të jetë një sinjal që partneri po kërkon diçka të re dhe do të testojë përgjigjet apo reagimin tënd.

3- Ai/ajo flirton gjithnjë e më shumë

Eshtë paksa e vështirë të thuash nëse ai po flirton apo thjesht i pëlqen vëmendja dhe është i hapur ndaj bisedave, por nëse ndjeni që ngacmimet po e kalojnë masën, mos hezitoni për ta diskutuar si shqetësim.

4- Krejt papritur kujdesen më shumë për veten

Nuk ka asgjë problematike tek kujdesi ndaj vetes, por nëse kjo ndodh krejt papritur dhe interesi i tij për t'u dukur mirë dallohet dukshëm, ka diçka. Aq më tepër nëse do të shkojë diku ku ti nuk je i/e ftuar.

5- Partneri del më shpesh pa ju

Ai/ajo mund të jetë i interesuar të njohi njerëz të tjerë, nëse çdo aktivitet zgjedh ta bëjë i vetëm. Nuk të fton kurrë në bare apo me miqtë e tij, prandaj vëmendje.

6- Kërkojnë hapësirë për të njohur veten

Wow, vërtetë?

Burimi: Bustle