Thonjtë

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për thonjtë këtë verë: 20+ ide interesante

Shkruar nga Anabel

24 Korrik 2020

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

Një takim te estetisja për thonjë e radhës është diçka e këndshme, deri në momentin që të duhet të zgjedhësh ngjyrën. Të mos flasim pastaj për përzgjedhjen e një dizajni specifik. Një person minimalist e ka më të thjeshtë, ndërsa kushdo që dëshiron të eksperimentojë ose të ndjekë trendet e momentit, përballet me një mori dilemash. Për t’ju lehtësuar punë, trendi i preferuar dhe më i këndshmi këtë verë është miksimi i ngjyrave dhe/ose eksperimentimi me dizenjo të ndryshme.

#1

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#2

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#3

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#4

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#5

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#6

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#7

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#8

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#9

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#10

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#11

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#12

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#13

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#14

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#15

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#16

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#17

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#18

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#19

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#20

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#21

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#22

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#23

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#24

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#25

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

#26

Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për

MOS I HUMBISNI