Anabel Picks

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as në verë

Shkruar nga Anabel

17 Korrik 2020

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Dikush në verë duket kështu

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ose kështu

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ose kështu

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Pse jo edhe kështu

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ndërsa dikush tjetër – gocat që kanë një lidhje të fortë me të zezën – duan të duken kështu,

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

por të gjithë e dimë se sa e sikletshme është ngjyra e zezë për t’u mbajtur veshur gjatë ditëve të nxehta, për shkak se thith më shumë rrezet e diellit.

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë të sakrifikoni stilin individual për temperaturat e larta, ndaj zgjidhni copa të lirshme dhe në materiale si pambuk dhe ndiqni rregullat e mëposhtme.

E gjithë veshja e zezë + sandale me takë

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Miks me të bardhë

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Kombinim me xhins

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Zbulo pak lëkurë

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Luaj me aksesorët – çanta, kapele kashte dhe shall për flokët

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as

Ide veshjesh për gocat që s’i ndahen të zezës as