Thonjtë

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Shkruar nga Anabel

16 Korrik 2020

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Instagrami i Kylie Jenner, ndër të tjera, është edhe një vend ku njerëzit frymëzohen për modelin apo ngjyrën e thonjve. Me përjashtim të rasteve të rralla ku zakonisht thonjtë janë në gjatësi të shkurtër/mesatare dhe ngjyra neutrale, përgjithësisht thonjtë e Kylie-t duken kështu:

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Ose kështu (sepse vështirë ta besojmë që Kylie lan enët).

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Por së fundmi, ajo ka zgjedhur një dizajn të pazakontë të vendosur në një model thonjsh në formë ovale. Bluja e fortë, pikat e rozës së lehtë, vijat e lakuara në ngjyrë të verdhë në mjaltë dhe vijëzimet e portokallisë së lehtë krijojnë një pamje të freskët verore.

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

Të njëjtin model zgjodhi edhe Lori Hoxha. “U frymëzova nga thonjtë e Kylie-t dhe me frymëzim nënkuptoj që i kopjova siç ishin,” shkroi ajo.

Ky model i thonjve të Kylie-t ia vlen të kopjohet

MOS I HUMBISNI