Dating

Jeni në kërkim të dashurisë me një shqiptar/e? Kjo është zgjedhja e duhur për ju

Shkruar nga Anabel

16 Korrik 2020

Jeni në kërkim të dashurisë me një shqiptar/e? Kjo

Jeni shqiptarë, beqar/e dhe në kërkim të dashurisë? Tani më shumë se kurrë ekziston mundësia të gjeni partnerin e jetës.

dua.com po transformon mënyrën se si njerëzit e gjejnë dashurinë. Si një aplikacion i njoftimeve online, dua është duke u bërë platforma e preferuar për gjetjen e dashurisë në epokën dixhitale.

Ajo që e veçon këtë aplikacion nga të tjerët është dedikimi veçanërisht për komunitetin shqiptar, duke u ofruar vlera dhe seriozitet të gjithë përdoruesve. Kjo ka bërë që akoma pa u mbushur një muaj prej lancimit, 100.000 shqiptarë prej vendeve të ndryshme të botës të bëhen pjesë e dua.com.

Jeni në kërkim të dashurisë me një shqiptar/e? Kjo

Themeluesi i dua.com Valon Asani është shprehur se “Ky është një aplikacion serioz dhe plotësisht i sigurtë, prandaj nuk është për t’u habitur nëse prindërit kanë filluar t’jua propozojnë fëmijëve të tyre ta shkarkojnë dua.com, për të gjetur partnerin e jetës. Ne jemi duke punuar vazhdimisht për t’i siguruar komunitetit shqiptar jo thjeshtë një aplikacion por një eksperiencë e cila do të ndikojë pozitivisht në jetën e tyre”.

Si të bëheni pjesë e komunitetit të mrekullueshëm shqiptar në dua.com?

Duke marrë parasysh se mijëra djem e vajza shqiptare nga e gjithë bota po regjistrohen çdo ditë në dua.com, mundësitë për të takuar dikë që ju pëlqen janë të mëdha. Mjafton të shkarkoni aplikacionin në telefon dhe të përjetoni eksperiencën më të mirë të njoftimeve online të dashurisë.

Shkarkoni dua.com duke klikuar këtu.

Jeni në kërkim të dashurisë me një shqiptar/e? Kjo

Në dua.com secili përdorues do të ketë mundësi të:

- Krijojë profilin duke vendosur fotografi, të dhëna personale dhe një biografi të shkurtër rreth vetes.
- Të zgjedhë karakteristikat e personave për të cilët është i interesuar t’i shfaqen, si mosha, largësia etj.
- Të fluturojë virtualisht duke ndryshuar vendodhjen, për të kërkuar shqiptarë nga e gjithë bota.
- Të bëjë “Like” të gjithë ata të cilët i pëlqejnë
- Të bisedojë pafund me personat që i kanë pëlqyer dhe që janë përputhur (match).

Dëshironi të shkarkoni dua.com?
Kliko këtu për iOS
Kliko këtu për Android