Horoskopi Mujor

Ka një arsye për ta rrethuar 12 korrikun në kalendar

Shkruar nga Anabel

11 Korrik 2020

Ka një arsye për ta rrethuar 12 korrikun në kalendar

Javët e vështira marrin fund zyrtarisht nesër, më 12 korrik, bashkë me përfundimin e Mërkurit në prapavijë! Fatmirësisht, prapavija e Afërditës përfundoi, sezoni i eklipseve gjithashtu dhe qershia mbi tortë, është fundi i prapavijës së Mërkurit.

Prapavijat, zakonisht njihen për nderlikim të gjërave të përditshme, si përshembull; ngatërresa me teknologjinë, keqkuptime, vështirësi në komunikim dhe zënka të papritura. Kësaj periudhe mund t'i thoni mirupafshim tani për tani, duke pranuar gjithë mësimet që morët gjatë kësaj kohe. E gjithë vëmendja juaj këto kohë ka qenë tek bota e brendshme, tek e shkuara, shtëpia dhe familja.

Me siguri keni patur lëkundje emocionale të shpeshta, që kryesisht lidhen me të shkuarën. Pavarësisht vështirësive, Mërkuri në prapavijë ju ka inkurajuar të eksploroni botën tuaj të brendshme dhe t'i kushtoni vëmendje mënyrës se si e shkuara ju ka ndihmuar të bëheni njeriu që jeni sot.

Pavarësisht se 12 korriku është një datë për t'u rrethuar në kalendar, na vjen keq t'ju themi që dramat s'kanë marrë fund 100% ende, pasi deri në 26 korrik kemi ende periudhën pas-prapavijë të Mërkurit, pasojat e të cilit do të jenë fare të papërfillshme. Thjesht, do të ndjeni që ende s'jeni gati për t'u shkëputur plotësisht nga e shkuara.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI