How to wear

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken ndryshe

Shkruar nga Anabel

10 Korrik 2020

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Kur vjen puna te fundet, nuk ka rëndësi nëse janë mini-midi-apo-maxi, janë gjithnjë një zgjedhje e mirë për t’iu larguar paska fustaneve të verës apo pantallonave të shkurtra tipike të stinës. Me të drejtë disa e konsiderojnë verën si stina e fustaneve, por nga ana tjetër, edhe fundet janë lehtësisht të kombinueshëm dhe të përshtatshëm gjatë përditshmërisë, mbrëmjeve vonë, takimeve të punës e kështu me radhë. Çfarë ju duhet në garderobë:

Fund i bardhë me fruda

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Fund me ngjyrë me detaje si xhepat/kopësat

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Fund i gjatë i lirshëm

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Fund i zi, i gjatë

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Fund me printe

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Fund me kuadrate + fjongo

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Fund me ngjyra të forta të sezonit

Mini-Midi-Maxi: Fundet që i bëjnë veshjet tuaja të duken

Burimi: WhoWhatWear

MOS I HUMBISNI