Thonjtë

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e radhës

Shkruar nga Anabel

8 Korrik 2020

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

Kur vjen puna tek thonjtë, njerëzit ndahen në dy kategori: ata që duan gjithmonë diçka ndryshe dhe janë pro eksperimenteve dhe grupi i dytë, ata që ruajnë gjithnjë të njëjtin stil minimalist. Meqë jemi këtu, na lini t'ju themi se thonjtë minimalistë janë art më vete, sidomos këtë sezon! Para se të lini takimin e radhës tek thonjtë, hidhini një sy modeleve më poshtë.

#1.Vija elegante

Ngjyrën e vendosni ju, baza le të qëndrojë e thjeshtë. 

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

#2. Thonjtë ylber, por në ngjyra nude!

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

#3. Pikat!

Kushtojini vëmendje kombinimit rozë-e kuqe. Pikat e kuqe mbi një bazë rozë, duken një mrekulli!

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

#4. E bardhë, por ndryshe

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

#5. French në ngjyra pastel

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

#6. Lyerje e çrregullt, por minimaliste

Këto modele, do t'ju ndryshojnë mendjen për thonjtë e

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI