Udhetim

Po bëni valixhet gati? Këto çanta make up-i do t’ju shpëtojnë jetën

Shkruar nga Anabel

2 Korrik 2020

Po bëni valixhet gati? Këto çanta make up-i do t’ju

Ndoshta këtë verë nuk do të mund të bëni pushimet e ëndrrave, por sidoqoftë do të udhëtoni në drejtim të destinacioneve të qeta për të pushuar dhe relaksuar për pak kohë. E dimë të gjithë që gjëja e parë që kalon nëpër mend kur përmendim udhëtimet janë valixhet. Gjithashtu e dimë se paketimi i gjërave që duhet të merrni me vete mund të kthehet në angari, por prandaj jemi këtu.

Produktet e make up-it janë disa nga produktet më elementare që gjithmonë janë pjesë e gjërave që duhen marrë me vete. Por fatkeqësisht shpeshherë harrojmë një furçë apo një buzëkuq apo një paletë. Për të shmangur këto, ja disa nga çantat e make up ku mund të paketoni çdo gjë ju nevojitet.

Po bëni valixhet gati? Këto çanta make up-i do t’ju

Po bëni valixhet gati? Këto çanta make up-i do t’ju

Po bëni valixhet gati? Këto çanta make up-i do t’ju

Po bëni valixhet gati? Këto çanta make up-i do t’ju

Nëse as këto çanta nuk arrijnë të mbledhin të gjithë produktet që ju nevojiten, gjasat janë që keni më shumë sesa vërtet përdorni.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI