Celebrity

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe ishte thjesht WOW

Shkruar nga Anabel

29 Qershor 2020

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Me siguri duhet t'jua kenë zënë sytë nëpër Instagram që Khloe Kardashian kishte ditëlindjen 2 ditë më parë dhe besojeni ose jo, mbushi 36 vjeç.

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Edhe pse klani Kardashian-Jenner njihet për festat e çmendura dhe nisje trendesh, ditëlindja e Khloe-s ishte thjesht ekstra!

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Duhet thënë se pas festës së çmendur qëndron Kylie, kështu që prisni të shihni çudira. Ditëlindja u festua tek shtëpia e kësaj të fundit dhe jeni gati për detaje?!

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Si fillim, kishte jastëkë me fytyrën e Khloe-it të printuar kudo nëpër shtëpi. 

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Miliona tollumbacë që thërrasin emrin e saj, kryesisht rozë!

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Një menu e personalizuar, mbështetur në natyrën e 36-vjeçares. Eshtë e kotë të vazhdojmë, çdo detaj mban fytyrën e saj!

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Nëse jeni kureshtarë, në listën e të ftuarëve ishte padyshim dhe ish-partneri legjendar, Tristan Thompson, dedikimi i të cilit i bëri njerëzit të mendojnë për një rikthim të mundshëm.

"Tani jam mjaftueshëm i mençur të di që ti erdhe në jetën time për të më treguar ç'do të thotë të jesh njeri i mrekullueshëm. E vlerësoj shumë që jam i aftë të mësoj dhe të rritem falë teje."- shkruan Tristan tradhtari përmes publikimit të një fotoje në çift.

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

Si përfundoi festa? Siç përfundon gjithmonë, vajzat duke luftuar me jastëqe. Për t'u argëtuar, të kuptohemi!

Kylie organizoi një festë ditëlindjeje për Khloe-in dhe

MOS I HUMBISNI