Anabel Picks

Përfundimisht, duam një koleksion rroba banjosh si ky i Anxhelina Hadërgjonajt

Shkruar nga Anabel

29 Qershor 2020

Përfundimisht, duam një koleksion rroba banjosh si ky i Anxhelina

Një vit më parë, shkruam se “Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm të rrobave të banjës”. Një vit më pas, themi të njëjtën gjë dhe me gjasë, edhe në vitin 2021, do të rilexohemi në një artikull të ngjashëm. Nëse nuk i keni bërë ende pazaret e plazhit, koleksioni i Anxhelinës do t’ju frymëzojë.

|1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

|8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on