Red Carpet

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave të fundit

Shkruar nga Anabel

29 Qershor 2020

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

Pas dy dekadash që organizohet Bet Awards, e meriton të ketë një përmbledhje me veshjet që do të mbeten në memorien e njerëzve për shumë gjatë, duke qenë se këtë vit nuk pati 'Red Carpet'.

2001
Destiny’s Child fitoi çmimin “Grupi më i mirë i vajzave”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2002
Missy Elliot fitoi çmimin “Artistja më e mirë e Hip Hop-it”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2003
Beyonce debuton si një artiste solo me këngën “Crazy in love”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2004
Aktualisht Beyonce është artistja më e nominuar në historinë e "Bet Awards" me 65 nominime dhe 27 çmime të fituara.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2005
Mariah Carey u nominua për çmimin “Artistja më e mirë R&B”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2006
Rihanna bëri debutimin e parë në "Bet Awards" dhe ishte e nominuar në kategorinë “Artisti i ri më i mirë”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2007
Alicia Keys është nominuar 18 herë dhe ka fituar 7 çmime.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2008
Rihanna u nominua në dy kategori në 2008, në “Artistja më e mirë R&B” dhe “Artistja më e mirë Pop”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2009
Beyonce fitoi dy çmime, atë të “Artistja më e mirë R&B” dhe “Artistja më e mirë POP”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2010
Nicky Minaj fitoi çmimin “Artistja e re më e mirë” dhe “Artistja më e mirë e Hip Hop-it”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2011
Nicky Minaj përsëri rrëmben çmimin “Artistja më e mirë e Hip Hop-it”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2012
Debutimi i parë i Kim Kardashian në “Bet Awards”, e cila shkoi për të mbështetur partnerin e saj Kanye.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2013
Angela Bassett dhe Gabrielle Union i dhanë çmimin “Artisti i ri më i mirë” Kendrick Lamar.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2014
Zendaya bën debutimin e parë në “Bet Awards”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2015
Rihanna prezanton trailer-in e "Bitch better have my money”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2016
Beyonce dha performancën e paharrueshme, për të cilën iu desh një pishinë 15 metra e gjatë.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2017
Cardi B bën debutimin e parë në “Bet Awards”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2018
Tyra Banks i jep çmimin “Aktorja më e mirë” Tiffany Haddish.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2019
Lizzo dha një performancë që bëri Rihanna-n të çohej në këmbë me këngën “Truth Hurts”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

2020
Michelle Obama i jep Beyonce-s “Çmimi Humanitar”.

Veshjet e paharrueshme të 'Bet Awards' gjatë dy dekadave

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI