Style Tips

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt s'është as bluzë

Shkruar nga Anabel

28 Qershor 2020

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt

Temperaturat e ditëve të fundit, shënuan zyrtarisht fillimin e verës që njohim. Vapa e tmerrshme nisi, bashkë me përpjekjet e njerëzve për t'i shpëtuar në çdo mënyrë të mundshme. Përsa i përket veshjeve, në modë tani është "vish çfarë të mban më freskët". 

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt

Për momentin, bluza më e famshme që me siguri jua kanë zënë sytë, nuk është në fakt as një bluzë, por një shall i stiluar ndryshe! Blogeret nga e gjithë bota, kanë nisur që shajet e mëndafshit t'i veshin si bluza në formë diamanti dhe deri tani, rezultati është perfekt. Duhet vetëm një hile e vogël për të krijuar idenë e kësaj veshjeje.

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt

Lajmi i mirë është që ti (ose mami) e keni një shall mëndafshi në dollap, prandaj nxirre dhe vishe me pantallonat e para që të dalin. 

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt

Nëse janë lino, veshja bëhet edhe më elegante, por mbi të gjitha e freskët.

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt

Bluza më e famshme e kësaj vere, që në fakt

MOS I HUMBISNI