Style Tips

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të Tiranës

Shkruar nga Anabel

26 Qershor 2020

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

Me gjithë këtë pasiguri në ajër dhe planifikime udhëtimesh vetëm në mendje, bëni mirë të jeni të përgatitur për çdo lloj surprize. Ndoshta pushimet nuk shkojnë ashtu siç prisni ju, ndoshta s'do të mund ta shihni kësaj here destinacionin që prisnit, por e rëndësishme është të jeni gjithnjë gati! E kemi fjalën për garderobën e verës dhe specifikisht atë të pushimeve. Ka disa veshje/kombinime që do t'ju bëjnë të ndiheni gjithë kohën me pushime edhe nëse po dilni për një pije pasdite nëpër Tiranë.

#1. Çantë kashte + kapele

S'ka rëndësi çfarë ke veshur, nëse ke me vete këto dy aksesorë zëre se je me pushime!

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

#2. Kostum me printe

Eshtë perfekt për plazh, por mund ta vishni pa asnjë dyshim edhe rrugëve të qytetit.

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

#3. Një fustan i gjatë, i lirshëm

E ndjeni freskinë?

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

#4. Një fustan i bardhë pambuku

Imagjinojeni në trup të nxirë!

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

#5. Xhinset e bardha

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

#6. Çdo gjë me ngjyrë të verdhë

Ka diçka tek ngjyra e verdhë që të bën të mendosh menjëherë për verën!

6 veshje për t'u ndjerë me pushime edhe rrugëve të

MOS I HUMBISNI