Fletore Kinemaje

Nga ‘Sex and the City 2’ te ‘Back to the Future’: Filmat që do të largohen nga Netflix

Shkruar nga Anabel

25 Qershor 2020

Nga ‘Sex and the City 2’ te ‘Back to the Future’: Filmat

Bëhuni gati t’i thoni lamtumirë "Sex and the City 2", pasi ky i fundit nuk do të jetë më pjesë e Netflix pas korrikut. Megjithatë, keni edhe pak kohë për t’u përshëndetur me Samantha-n, Carrie-n, Miranda-n dhe Charlotte-n.

Ky nuk është i vetmi film që nuk do të mund të aksesoni më, pas korrikut. Për t’ju lënë kohë të çmalleni me serialet dhe filmat tuaja të preferuara, po ju ndihmojmë me këtë listë.

4 korrik

Blue Valentine

5 korrik

The Fosters: Seasons 1–5
The Iron Lady

8 korrik

Solo: A Star Wars Story

9 korrik

47 Metres Down

11 korrik

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
The Adderall Diaries
Enemy
Ginger & Rosa
Locke
The Spectacular Now
Under the Skin

12 korrik

Kevin Hart: Let Me Explain

15 korrik

Forks Over Knives

18 korrik

A Most Violent Year
Laggies
Life After Beth
Obvious Child
Room
Tusk

21 korrik

Bolt
Inglourious Basterds

25 korrik

Dark Places
Ex Machina
Mississippi Grind

26 korrik

Country Strong

28 korrik

Ant-Man and the Wasp
Her

29 korrik

The Incredibles 2

31 korrik

Back to the Future
Back to the Future Part II
Back to the Future Part III
Can’t Hardly Wait
Casper
Charlie and the Chocolate Factory
Chernobyl Diaries
E.T. The Extra-Terrestrial
Freedom Writers
Godzilla
Guess Who
Hancock
Hitch
Jarhead
Jarhead 2: Field of Fire
Jarhead 3: The Siege
Open Season
QB1: Beyond the Lights: Season 1
Resident Evil: Extinction
Romeo Must Die
Salt
Scary Movie 2
Searching for Sugar Man
Sex and the City 2
Stuart Little
The Edge of Seventeen
The Interview
The Pianist
The Pursuit of Happyness
Twister
Willy Wonka & the Chocolate Factory

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI