Style Tips

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Shkruar nga Anabel

25 Qershor 2020

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Çdo verë, prezantohemi me trende të reja printesh që ndryshojnë komplet pamjen dhe stilin tonë, por nga gjithë ç'keni parë vitet e fundit trendi i këtij viti vjen ndryshe.

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Sigurohuni që në blerjet tuaja të reja të ketë qershi, mollë, limona, shalqi dhe çdo frut tjetër me ngjyrë! Kryefjala e printit dhe aksesorëve këtë vit janë frutat dhe ngjyrat!

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Mjafton një detaj për ta ndryshuar komplet veshjen! Pas printit floral me siguri, printi i frutave do të jetë trendi më jetëgjatë i kësaj stine.

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Përveçse të freskëta, do të ndiheni të ngrënshme! 

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Detajet e frutave mund të gjenden kudo. Në vathët e rinj,

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Tek pantallonat e mbrëmjes,

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

apo tek xhinset tuaja të preferuara.

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Printi që do të shihni kudo deri në fund të verës

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI