Sex

Si duket seksi i të hënës mbrëma

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2020

Si duket seksi i të hënës mbrëma

Është e hënë. Ajo dita e parë që na lodh ende pa nisur mirë, por çfarë do t'jua ndryshonte humorin e gjithë javës?! Një seks i mirë dhe shplodhës në të njëjtën kohë!

4 pozicionet më poshtë, mbase nuk do ju ç'lodhin, por të do t'ju ndihmojnë të bëni seks pa shumë stërmundim.

1. 

Provoni të mbështesni kurrizin tek partneri teksa ky i fundit qëndron i shtrirë. Më pas filloni të lëvizni të dy në të njejtin ritëm dhe kaq. Ky është një pozicion aq i thjeshtë që nuk kërkon fare energji.

2. 

Pozicioni i dytë është misionari, por ajo që ndryshon është se ty të duhet të bësh disa rrotullime të vogla me bel. Për të ndihmuar kështu orgazmën e të dyve.

3. 

Ose thesht thuaji atij të qëndrojë ulur në kolltuk. Fiki televizorin dhe ulu sipër tij. Lëvizni të dy dhe kaq.

4. 

Ti qëndro në njërin krah përpara tij, ai të qënrojë në të njejtin pozicion pas teje. Lëvizni të dy nga pak dhe ja ku u bë seksi!

Burimi: Cosmopolitan

 

MOS I HUMBISNI