Celebrity Style

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës së bardhë për këtë verë!

Shkruar nga Anabel

12 Qershor 2020

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Nuk ka bluzë të bardhë të shëmtuar, por ka modele bluzash të bardha që s'do të mund t'i harroni kurrë derisa t'i keni në dollapin tuaj. Bluza/këmisha e bardhë më e famshme e 2020-ës, duket kështu! 

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Detajet e luleve të qendisura e bëjnë këtë model të duket gjithnjë i shtrenjtë edhe kur nuk është. Kombinohet me çfarë t'ju dalë para dhe është perfekte për çdo kapriço moti.

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Dukeni e veshur thjeshtë, klas dhe me shije në të njëjtën kohë. Disa variante të tjera që ngjajnë me atë që dukesha Middleton mban veshur, i gjeni më poshtë.

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Ju prezantojmë me modelin më të famshëm të bluzës

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI