Style Tips

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

Shkruar nga Anabel

4 Qershor 2020

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

Nëse ka diçka që duket gjithmonë mirë në trup, në çdo kohë dhe vend, janë veshjet lino. Nxjerrin më të mirën e linjave, janë miqësore me lëkurën, të freskëta dhe mbi të gjitha dukeni të veshura shtrenjtë dhe me shije!

Fuqia e këtij materiali, bëhet edhe më i adhurueshëm tek fustanet! Para se të investoni në fustane vere, hidhini një sy listës më poshtë. 

#1. I lehtë, praktik dhe shumë vajzëror

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

#2. Gati për të mbledhur luleshtrydhe?

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

#3. Shpëtimi në ditët e nxehta të verës

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

#4. Perfekt për paradite, mbrëmje dhe çdo event që ju del papritur.

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

#5. Një i tillë, është MUST në garderobë

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

#6. A mund ta imagjinoni si qëndron në trup?

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

#7. Sa seksi aq edhe i thjeshtë dhe praktik.

7 fustane lino që do të doni t'i blini në sekondë

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI