Flokët

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt, në bazë të formës së fytyrës

Shkruar nga Anabel

3 Qershor 2020

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prej më shumë se dy vitesh, prerja e njohur si The Bob vazhdon të jetë e preferuara e vajzave të njohura shqiptare e të huaja. The Bob nënkupton një prerje në gjatësi mesatare, pak sipër supeve ose deri te supet.

Përpara se të kalojmë te modelet e mëposhtme (via InStyle), po ju rikujtojmë dy nga katër këshillat e vlefshme nëse dëshironi të prisni flokët si në vijim:

1 - Flokët e shkurtër ose në gjatësi mesatare si Bob nxjerrin në pah supet, dekoltenë dhe qafën. Që të mos ngjani më e thjeshtë seç duhet, bëni pjesë të garderobës disa veshje që përshtaten me modelin e ri të flokëve: një golf i trashë, këmishë, bluza me jakë. Mund të vishni edhe fustane me dekolte të theksuar, por mos harroni aksesorët.

2 - Ndonëse mund të keni flokët më të shëndetshëm dhe më të bukur në planet, Bob nuk është një ndër ato modelet e flokëve “zgjodhu dhe dil nga shtëpia”. Për shkak të gjatësisë, do t’ju duhet pak më shumë kohë për t’i stiluar siç duhet. Njëkohësisht që të mos i dëmtoni, sigurohuni që pajisjet si pjastër, tharëse, mashë për kaçurrelat, të jenë cilësore dhe të mbrojnë flokun nga nxehtësia.

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

Prerja Bob sërish në modë: Si të gjesh modelin perfekt,

MOS I HUMBISNI