Style Tips

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të veshura shtrenjtë

Shkruar nga Anabel

2 Qershor 2020

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

Këtë verë mund të vishni ç'të doni, vetëm me një kusht: të jenë në ngjyrat më poshtë! Ngjyrat kanë fuqinë të krijojnë një look të pastër apo të dukesh e veshur shtrenjtë, por sigurisht jo të gjitha. Këtë vit, hiqni dorë nga shkëlqimi, xixat dhe fokusohuni tek nuancat më poshtë.

#1. Jeshilja pastel

E veçantë dhe ndryshe nga çfarë do t'ju rrethojë.

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

#2. Rozë e fortë

Mundësisht vishuni me këtë tonalitet të rozës nga koka gjer tek këmbët! Do të pyesin veten nga keni zbritur.

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

#3. E bardha

Asgjë nuk e zbeh fuqinë e kësaj ngjyre. Tregon elegancë, finesë dhe askush s'mund të kritikojë zgjedhjen tuaj.

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

#4. Bojëqielli e zbehtë

Ngjyra më popullore e këtij sezoni.

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

#5. Bezhë

Nuk ka rëndësi sa shpenzoni për një veshje, nëse ka këtë ngjyrë, do të dukeni chic!

Janë vetëm 5 ngjyra që ju bëjnë të dukeni të

Burimi:Who What Wear

MOS I HUMBISNI