Social Buzz

Një listë me këngët e preferuara të Britney-it nga vitet 2000

Shkruar nga Anabel

31 Maj 2020

Një listë me këngët e preferuara të Britney-it nga

Prej më shumë se 20 vitesh, bota dëgjon muzikën e Britney Spears-it me po të njëjtin entuziazëm si ditën e parë dhe si për të festuar dekadën e dytë të "Ops i did it again", princesha e pop-it ndau me gjithë botën këngët e preferuara të saj të viteve 2000.

Ç'këngë përfshihet në listë? Të gjitha që do t'ju kthejnë shumë pas në kohë dhe në kujtime. Falenderoni Britney-n për çfarë do të dëgjoni më poshtë:

1.Destiny's Child's -"Say My Name"

2- Backstreet Boys- "Shape of My Heart"

3. Ashanti- "Foolish"

4.Christina Aguilera- What A Girl Wants"

5. Justin Timberlake- "Rock Your Body"

6.Mariah Carey-"Always Be My Baby"

7. Beyoncé-"Crazy In Love"

8. Dido- Thank You

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI