Style Tips

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka, veçse të thjeshtë!

Shkruar nga Anabel

29 Maj 2020

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

E dini sa fuqi ka një varëse apo një palë vathë në veshjen tuaj apo jo? Sado thjesht të jeni veshur, bizhuteritë ju japin një tjetër pamje dhe më shumë stil. Epo nëse prej vitesh varëset minimaliste dhe fine kanë qenë të preferuarat tuaja, prisni të shihni trendin e këtij viti.

#1. Varëse me motive kafshësh

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#2. Choker-at u rikthyhen!

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#3. Vathë në formën e objekteve të zakonshme!

Si përshembull; gjilpërë kapse, ose laps!

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#4. Vathë rrethorë, mundësisht shumë të mëdhenj!

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#5. Vathë shumëngjyrësh!

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#6. Bizhuteritë e këmbëve!

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#7. Perlat s'dalin kurrë nga moda

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

#8. Një vëth i vetëm!

Varëset dhe vathët e këtij sezoni janë gjithçka,

Burimi: Marie Claire.

MOS I HUMBISNI