Street Style

Çfarë duhet t'i bëni që sot bluzës tuaj të bardhë

Shkruar nga Anabel

23 Maj 2020

Çfarë duhet t'i bëni që sot bluzës tuaj të

Karantina na bëri vetëm një nder: i mësoi njerëzimit të jenë më praktikë në çdo aspekt të jetës. Meqë jemi në prag të verës dhe na duhet të mendohemi pak gjatë për kombinimet e veshjeve, na lini t'ju them një sekret. Bluzja e bardhë do t'ju shpëtojë! Mund ta vishni kur të doni, me çfarë të doni dhe ku të doni, por vetëm me një kusht. Duhet të jetë e lidhur!

Një bluzë e bardhë e lidhur është trend i famshëm i kësaj vere dhe nëse jeni akoma të paqartë, kjo video në Tik Tok ju sqaron më mirë.

Nga kështu:

Çfarë duhet t'i bëni që sot bluzës tuaj të

do të dukeni kështu...

Çfarë duhet t'i bëni që sot bluzës tuaj të

Ose kështu!

Çfarë duhet t'i bëni që sot bluzës tuaj të

MOS I HUMBISNI