Style Tips

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo ditë!

Shkruar nga Anabel

23 Maj 2020

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo

Provë që moda bën ciklin e saj për t'u rikthyer në bazë, është e shkuara. Pavarësisht trendeve të përkohshme që shkojnë e vijnë nga sezoni në sezon, ka veshje dhe kombinime që mbeten dhe duken po njësëj bukur si në vitet '90, 2000 apo në 2020-ën.

Shumë prej veshjeve që i kemi parë personazheve të famshëm dikur do të donim t'i vishnim sot sepse mbeten thjesht moderne! 

#1. Jennifer Aniston me një fustan të mëndafshtë me printe lulesh.

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo

#2. Cameron Diz në 1994-ën. Një fund i shkurtër dhe një xhaketë e gjatë mbi të, kombinuar me atlete. Kombinimi më i parë për momentin në Instagram

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo

#3. Naomi Campbell në 1997-ën e veshur me fustanin e thurur pas trupit. Çdo gjë "e vjetër" është sërish e re.

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo

#4. Tyra Banks, 1996. Veshja që duam më shumë në përditshmëri.

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo

#5. Cindy Craëford në 1990, por fotoja duket e bërë sot!

5 kombinime të famshme VIP-ash që duam t'i veshim çdo

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI